Skip links

Grapendaal Special Cleaning Paste Voordeeldoos

189,00

Bulk korting:
12 flessen cleaning paste in 1 doos. Bestel hier een hele doos cleaning paste met hoge korting. Ieder oppervlak stelt zijn eigen eisen aan het schoonmaken en onderhouden. De Cleaning Paste van Grapendaal special is speciaal ontwikkeld voor de lekstrepen op geverfde houten kozijnen. Met deze doos met 12 flessen Cleaning Paste ben jij klaar voor alle lekstrepen in en rond jouw kozijnen.

Artikelnummer: GS-CPD Categorie:

Beschrijving

Cleaning Pasta geschikt voor kozijnen
Ieder oppervlak stelt zijn eigen eisen aan het schoonmaken en onderhouden. De Cleaning Pasta van Grapendaal special is speciaal ontwikkeld voor de lekstrepen op geverfde houten kozijnen. Met deze Cleaning Pasta ben jij klaar voor alle lekstrepen in en rond jouw kozijnen.

De voordelen van Cleaning Pasta op een rij

  • 12 flessen cleaning paste in 1 doos
  • Gemakkelijk schoonmaken
  • Verwijderd lekstrepen van schilderwerk
  • Handig in gebruik
  • Verwijderd ook lichte roestpuntjes op schilderwerk
  • Schoner en frisser resultaat
  • Zuinig in gebruik
  • Minimaal gebruik van water nodig
  • Werkt op alle geschilderde oppervlaktes
  • Oppoetsen van zonnescherm bakken

Grapendaal special is dé Cleaning Paste specialist van de lage landen
De hoogste kwaliteit Cleaning Pasta voor bedrijven maar nu ook verkrijgbaar door particulieren! De schoonmaak geheimen achter het succes van de professionals voor iedereen bereikbaar dankzij Grapendaal Specials.

Hoe gebruik je de Cleaning Paste?
Werkwijze; verwijder strepen, vinger of andere vervuiling van het oppervlak met een vochtige doek, droog daarna met een droge doek het behandelde oppervlak. Bij glasbewassing verwijder je de achtergebleven strepen/druppels met een droge doek.

Grapendaal special Cleaning Paste
Speciale Cleaning Pasta die bij uitstek geschikt zijn om je ramen streeploos schoon te maken. Deze doeken zijn ook geschikt om bijvoorbeeld je auto zonder moeite of een krasje weer streeploos schoon te maken, zelfs als je heel grondig poetst. Het zijn de microvezel doeken die te gebruiken zijn als ideaal hulpmiddel om milieuvriendelijk jouw auto weer in topconditie te brengen. Voor de grootgebruikers onder ons zijn de staffelkortingen toepasbaar bij het bestellen van meerdere doeken tegelijk. Op deze manier zorgen wij ervoor dat geen enkele professional meer verlegen hoeft te zitten om een microvezeldoek.

Voordelig online Cleaning pasta kopen
Onze Cleaning Pasta zijn niet te koop in een winkel. Grapendaal Special ontwikkelt & importeert alle artikelen die je vindt op onze website zelf. Verkoop aan professionals en particulieren doen wij vanuit onze shop alleen via internet. Dit heeft voor jou het grote voordeel dat je zeker weet dat je altijd de juiste prijs betaalt voor een Grapendaal special microvezeldoek van de hoogste kwaliteit.

Voordelen van Cleaning Pasta

  • Verwijderd lekstrepen van schilderwerk
  • Verwijdert ook lichte roestpuntjes van je schilderwerk
  • Werkt soms ook op kunststof maar zeker niet altijd
  • Oppoetsen van zonneschermbakken

Werkwijze:
Verwijder strepen met vochtige doek en klein beetje pasta, zachtjes wrijvende beweging, daarna met droge doek dezelfde beweging en afspoelen met water.

Cleaning paste – De beste professionele schoonmaakpasta op de markt. Ervaar zelf waarom professionele schoonmakers deze pasta gebruiken. Zuinig in gebruik en toch streeploos schone kozijnen.

Dit product is onze eigen schoonmaakpasta, gebruik altijd in combinatie met onze microvezeldoekjes die combinatie zorgt het neste resultaat voor een streeploos kozijn of raam.

 

Deze website gebruikt cookies om je ervaring op deze website te verbeteren.